SlovenskoSLOVENSKO   |   EnglishENGLISH

Sodelujte z nami

Zakaj se včlaniti v ZIPS

Zavod invalidskih podjetij Slovenije (ZIPS) od svoje ustanovitve odločilno vpliva na vse sistemske zakonske rešitve, ki jih sprejema država v korist invalidskih podjetij v zvezi z njihovim statusom, usposabljanjem in zaposlovanjem invalidov, ekonomskimi olajšavami in drugimi pogoji za nemoteno poslovanje na trgu, pri čemer je enakovredna sestavina tudi celovita socialna vključenost zaposlenih invalidov tako na delu kakor tudi v bivalnem okolju.

Enakovrednega pomena navedenim ciljem je kultura sodelovanja invalidskih podjetij, ki ga ZIPS s svojo organiziranostjo vsekakor spodbuja.

V tranzicijskih časih se v Sloveniji ob večkratnem spreminjanju sistemske zakonodaje žal znova in znova pojavlja težnja po bistvenem zmanjševanju ekonomskih olajšav in brisanju družbene identitete invalidskih podjetij. V reševanje teh neprijetnih dogodkov se mora ZIPS stalno odzivati in zato je tudi prav, da vsaka gospodarska družba, ki pridobi status invalidskega podjetja vsaj s svojim članstvom prispeva k ustvarjalnim naporom, od katerih pa imajo korist prav vsa invalidska podjetja, v njih zaposleni invalidi in slovenska država.

Kako postati član

Vabimo vas, da izpolnite pristopno izjavo in nam jo v celoti izpolnjeno pošljete na naš naslov:
Zavod invalidskih podjetij Slovenije, Linhartova 1, 1000 Ljubljana.

Za ogled dokumenta potrebujete brezplačni bralnik PDF dokumentov, "Adobe Acrobat Reader". Verjetno ga že imate nameščenega na svojem računalniku, vedno pa si ga lahko prenesete tudi s klikom na ikono na levi.

 

  Na vrh strani